Επιδιώξεις (συνέχεια)

Στο εκδοτικό μας πρόγραμμα εντάξαμε παράλληλα και την έκδοση βιβλίων, άρθρων και εργασιών άλλων ερευνητών και οργανισμών που εργάζονται στον χώρο της οργονομίας και προσέφεραν σημαντική τεκμηρίωση στο έργο του Ράιχ και μας παραχώρησαν τα εκδοτικά δικαιώματα της δουλειάς τους (DeMeo, Dew, Blasband, C.F. Baker, IOS κ.ά.)

β. Με τη συνεργασία του ψυχίατρου και οργονοθεραπευτή Ρίτσαρντ Σουόρτσμαν και του συναδέλφου Γιώργου Αργυρέα, διοργανώσαμε το 1ο Εισαγωγικό Σεμινάριο Ψυχιατρικής Οργονοθεραπείας και Χαρακτηρανάλυσης, με απώτερο στόχο την εδραίωση ενός ολοκληρωμένου και συνεχούς εκπαιδευτικού προγράμματος για επαγγελματίες υγείας που επιθυμούν να διδαχθούν και να εφαρμόσουν την τεχνική της ψυχιατρικής οργονοθεραπείας (βλέπε «Εκπαίδευση», Πρώτο Εισαγωγικό Σεμινάριο).

γ. Συνεχίζουμε την υλοποίηση των μακροπρόθεσμων στόχων μας για την εκπαίδευση στην Οργονομία υλοποιώντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για επαγγελματίες της Ψυχικής Υγείας

4Να δημιουργήσουμε έναν χώρο ενημέρωσης και κατάθεσης απόψεων και προβληματισμών πάνω σε σύγχρονα ζητήματα ψυχικής υγείας, κοινωνιολογίας, επιστήμης και φιλοσοφικού στοχασμού.


Υπεύθυνος του διαδικτυακού τόπου και συγγραφέας των ανυπόγραφων άρθρων είναι ο ψυχίατρος και ομοιοπαθητικός Νάσος Τεόπουλος

« ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ